Stratégia

csr

CSR filozófiánk

Vállalati felelősségvállalásunk középpontjában felelős, etikus és fenntartható működésünk áll. Döntéseink meghozatalakor fokozottan figyelembe vesszük a természeti-, és társadalmi környezetünket, valamint legfőbb értékünket a saját munkavállalóinkat.

Vállalati CSR stratégiánk

Stratégiánk fókuszát aktuális piaci pozíciónk, Vevőink elvárásai, valamint a munkatársainkban és a szervezetünkben rejlő potenciál alapján határoztuk meg. A JABIL stratégiája, a CSR  mottónknak megfelelően a munkavállalóinkat helyezi a középpontba, hiszen hosszútávon csak úgy lehetünk sikeresek, ha sikerül kivívnunk az ő elkötelezettségüket.

Együtt egymásért

A  vállalat felső vezetése a vállalati stratégia integrált részének tekinti a CSR stratégiát. Meggyőződésünk, hogy amikor vevőink minket választanak, nem egyszerűen minőségi szolgáltatásaink mellett teszik le a voksukat, hanem az a felelősségtudat is fontos számukra, amellyel munkatársaink, a környezet és a társadalom felé fordulunk. A vállalat felső vezetése elkötelezte magát amellett, hogy a társadalmi felelősségvállalás ne csak az önkéntes CSR-csapat feladata legyen, hanem jelenjen meg mindennapi munkánk során. CSR stratégiánkat éves CSR terv és havi akciók keretében valósítjuk meg. Eredményeinket negyedéves hírlevél útján, valamint éves CSR jelentés keretében nyilvánosságra hozzuk.