Duális képzés

Mi is az a duális képzés?university 2193549b

Egy remek lehetőség arra, hogy már az egyetemi éveid alatt szakmai tapasztalatra tegyél szert, melynek birtokában diplomád megszerzését követően könnyedén elhelyezkedhetsz majd pályakezdőként is. A duális képzésben az elméleti foglalkozások a megszokott módon a felsőoktatási intézményekben zajlanak majd, a gyakorlati oktatást biztosító céget pedig a hallgató maga választhatja ki. A tanuló és a vállalat hallgatói munkaszerződést köt, melynek értelmében a gazdasági szervezet a minimálbér körülbelül 60%-át fizeti a hallgatónak a képzés teljes időtartama alatt. 

 

 

photodune 12866935 five happy office workers showing thumbs up s 720x380Tanulj nálunk! Miért pont a Jabil?

A Jabil Magyarország Kft. anyavállalatunk legnagyobb európai gyára, világszerte a harmadik legnagyobb, amely sokszínű termékportfólióval rendelkezik. Szolgáltatásaink kiterjednek a szórakoztató elektronika, az autóipar, üzleti és fizetési rendszerek, a számítógép és adattároló rendszerek, az ipari megoldások, az orvostechnika és berendezés gyártás, a számítástechnikai hálózati elemek, és a távközlés területekre. 

Tiszaújvárosi gyáregységünk a régió, egyben Magyarország meghatározó gazdasági szereplője is, a legfejlettebb technológiák alkalmazásával igyekszünk vezető pozíciónkat megtartani.

A Jabilnél eltöltött gyakorlati idő biztosítja számodra, hogy a legkiválóbb szakemberektől sajátítsd el szakmád egy vezető multinacionális vállalatnál.

  

Cégünk a Miskolci Egyetemmel és a Debreceni Egyetemmel kötött együttműködési megállapodást a 2018/19-es tanévre.

Kattints a részletekért! 

 

                   logo uni miskolc                                        DE logo

 

 

Hogyan jelentkezz?

Küldd el motivációs leveled és önéletrajzod a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  e-mail címre 2018. április 30-ig. Ezt követően kollégáink felveszik veled a kapcsolatot és egy személyes felvételi elbeszélgetésre hívunk meg tiszaújvárosi gyárunkba. Az interjú eredményéről 2018. június 30-ig tájékoztatunk.
Amennyiben kérdésed van vállalatunk duális képzésével kapcsolatban, fordulj bizalommal kollégáinkhoz a fenti e-mail címen.

Csatlakozz Te is a Jabil csapatához!