Hírek

Segíteni jó – vallják kollégáink, s bizonyították is már számtalanszor. Legutóbb augusztus 24-ei AdásNapunkon, amikor önkéntes munkával járultunk hozzá a girincsi Óvoda, Általános Iskola, Készségfejlesztő Iskola, Szakiskola, Kollégium és Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény udvarának felújításához.


Az iskola és kollégium a megye egész területéről fogadja a speciális fejlesztésre javasolt sérült és halmozottan hátrányos helyzetű gyermekeket 3-23 éves korig. Az intézménynek egy, az 1700-as években épült kastély ad otthont, így mindig elkél a támogatás, a segítő kéz.

        

A Jabil csapata már karácsonyi akció keretében, meglepetés ajándékokkal is támogatta az ottélőket, és önkéntes munkát is rendszeresen végzünk az intézéményben. Ezúttal játszóteret újítottunk, és egyéb udvarrendezési munkálatokkal igyekeztünk hozzájárulni ahhoz, hogy az iskolakezdésre még otthonosabb közeg fogadja a gyermekeket. A délután egy részét pedig játékkal töltöttük: interakív programot szerveztünk a gyermekeknek, ahol a pedagógusokkal, kollégáinkkal játszhattak és a 3D nyomtató rejtelmeit is bemutattuk nekik. 

„Mindig nagy öröm számunkra, ha valamilyen formában segítséget kapunk, hiszen nem csak az intézményt varázsoljuk szebbé, de ami ennél is fontosabb, a gyerekeknek, családjaiknak szerzünk örömet. Minden segítség rendkívül sokat jelent számunkra!” – mondta Kányási Hedvig, az intézmény vezetője.

Az akció sikeréhez önkéntes kollégáink mellett nagyban járultak hozzá partnereink is: két ételszolgáltatónk, az Ebédfutár Kft. és a Lolandi Food Kft. (Mamma Rosa) az önkéntesek és gyermekek ebédjéről gondoskodtak, biztonsági szolgáltatónk, a Securimaster Kft. önkéntes kollégáival és italokkal segített, a Piktornet Kft. az eszközök szállításáról gondoskodott, kollégáink utazását az Eurotours Busz Kft. biztosította.

Mindannyiunknak köszönjük a hozzájárulást, kollégáink önkéntes munkáját!
A jövőben is arra törekszünk, hogy minél több közösségen segítsünk!