Hírek

Közel 70 általános és középiskolás lány érkezett hozzánk április 27-ei rendezvényünkre, a Lányok Napjára a helyi és környékbeli intézményekből. A gyerekek nem csak a gyártófolyamatokat, berendezéseket ismerhették meg testközelből - a pályaválasztásban is igyekeztünk segítségükre lenni.

Kilenc intézményből fogatunk 13-18 éves gyerekeket a Lányok Napja keretében. A rendezvény Aczél Krisztián interkatív gyárbemutatójával kezdődött: a lányok megismerhették vállalatunkat, az iparágakat, melyekben jelen vagyunk, illetve a Jabilnél a nők által betöltött pozíciókról is képet kaphattak.

Ezt követően ügyességi, logikai játékokra került sor, a nyerteseket minden körben értékes nyereményekkel jutalmaztuk. A jól megérdemelt ebéd után az egyik legizgalmasabb program, a sorbejárás következett. 

A lányok izgatottan járták körbe a gyártóterületet, betekintést nyerhettek abba, hogyan készülnek a termékek, megismerkedhettek a legmodernebb technológiákkal is.

A délutánt saját mentorokkal tölthették vendégeink: olyan hölgy kollégákkal volt lehetőségük találkozni, együtt dolgozni, akik szakmai karrierje példaértékű, így a lányok hasznos tanácsokkal gazdagodhattak és bepillanthattak egy dolgos hétköznapba.

Végül ünnepléssel zárult a nap: torta, emléklapok és ajándékok gondoskodtak a jó hangulatról és arról, hogy a Lányok napja mindannyiunk számára emlékezetes maradjon.