Hírek

Nemcsak kollégáink képzését tartjuk fontosnak, hangsúlyt fektetünk a jövő generációira is, ezért hirdetünk rendszeresen programokat egyetemistáknak. Most KÖZGAZDÁSZ hallgatókat is várunk.

A másfél éves gyakornoki program alatt a hallgatók 3 hónapos általános képzésben részesülnek, így az adatfeldolgozási és adattárolási eszközöket gyártó üzletágunk valamennyi területét megismerhetik majd. A fennmaradó 15 hónapot egy kiválasztott területen (pl.: beszerzés, termeléstervezés, stb.) tölthetik.

Célunk, hogy olyan szakembereket képezzünk, akik már az egyetem elvégzésekor releváns tapasztalattal rendelkeznek és helytállnak szakemberként.

Az ideális jelölt:

- Aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkezik

- Legalább 3 félévet teljesített már

- Társalgási szinten beszél angolul

A gyakornokok valós tapasztalattal gazdagodhatnak majd, egyre komplexebb feladatokon keresztül ismerhetik meg szakmájukat, végül összetett projektekben vehetnek részt. A legmodernebb gyártási és teszt  technológiákkal, folyamatokkal, berendezésekkel, felkészült szakemberekkel várjuk a tapasztalatra vágyó hallgatókat.

Bővebb információ és jelentkezés önéletrajzzal: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.